TNRS: Spectacole anulate din motive medicale

Știri de Sibiu, 15.04.2018; 224 vizualizări

Trei reprezentații ale Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu, programate pentru a doua parte a lunii aprilie, au fost anulate din motive medicale, anunță teatrul sibian.

”Reprezentațiile spectacolelor „Hedda Gabler“ și„Platonov”, programate în 15 și 17 aprile, de la orele 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, au fost anulate ca urmare a îmbolnăvirii unui actor din distribuție”, se arata în comunicatul transmis duminica de TNRS.

In locul celor doua spectacole anulate s-au programat alte două reprezentații marca TNRS.

Astfel, duminică, 15 aprilie, de la ora 19:00, la TNRS se joacă„Vedere de pe pod”, de Arthur Miller, în regia lui Eugen Jebeleanu, cea mai nouă producție a naționalului sibian, care s-a jucat în avanpremieră în acest final de săptămână, iar marți, 17 aprilie, de la ora 19:00,pe scena teatrului revine „Take, Ianke și Cadîr”, de Victor Ion Popa, în regia lui Dan Glasu.

De asemenea, spectacolul „De veghe la Taj Mahal”, programat în 22 aprilie,de la ora 19:00, la TNRS a fost înlocuit cu „Bravul soldat Švejk”, de Jaroslav Hašek, un one man show cu Viorel Rață.

Biletele achiziționate pentru reprezentațiile programate inițial rămân valabile pentru cele cu care au fost înlocuite.

Persoanele care nu doresc că participe la aceste evenimente și au achiziționat bilete de la Agenția Teatrală (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17) își pot recupera banii din același loc, după următorul program: marți – sâmbătă 11:00 – 18:00, duminică 10:00 – 14:00. Persoanele care au achiziționat bilete online vor fi contactate, via e-mail, de entertix.ro.

Marți, 17 aprilie, de la ora 20:00, la studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte are loc premiera spectacolului scris și regizat de Alexandra Badea, „Perfect compus”. Față de programul anunțat inițial, TNRS a programat încă două reprezentații, în 19 și 20 aprilie, de la ora 20:00, la
studioul CAVAS.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.