Doi copii salvați din accident datorită scaunelor speciale

Știri de Sibiu, 15.04.2018; 194 vizualizări

Doi copii care se aflau intr-o mașină implicată într-un accident violent produs pe DN1, în județul Sibiu, au scapat conștienți după ce autoturismul s-a rasturant în afara carosabilului, ambii fiind instalați in scaune speciale, potrivit IPJ Sibiu.

Foto: ipjsibiu

Accidentul s-a produs pe DN1, în zona Șelimbăr, pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu. Din primele constatări, mașina s-a rasturant dupa ce un alt autoturism nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers.

”Cauza producerii accidentului este neasigurarea la schimbarea benzii de deplasare de catre un sofer de 30 de ani, din Sibiu. În autoturismul rasturnat se aflau doi adulti si 2 copii minori, in scaune speciale”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

In ajutorul raniților au intervenit două ambulante SMURD si SAJ. Cei doi adulți au suferit traumatisme iar copiii au fost duși la spital, constienti, cu contuzii.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine usor si rapid fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724,