Bărbatul care a împușcat un tânăr pentru că i-a cerut să nu mai facă gălăgie, REȚINUT

Știri de Sibiu, 16.04.2018; 311 vizualizări

Bărbatul din Cisnadie care a împușcat cu bile de airsoft un tanar de 20 de ani, urmare a unui scandal în bloc, a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit polițiștilor, cel care i-a cauzat victimei mai multe plăgi prin împușcare este chiar persoana care făcea scandal în bloc. Barbatul de 31 de ani este acum cercetat penal pentru ca a folosit o arma sportivă impotriva unei persoane și pentru că a tulburat ordinea publica intr-un bloc din orașul Cisnadie, județul Sibiu.

”Agresorul din incidentul de la Cisnadie a fost retinut 24 de ore pe baza de ordonanta. Este cercetat penal pentru săvarsirea infracțiunii de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice, respectiv nerespectarea regimului armelor si munitiilor”, a precizat luni dimineață Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Victima, un tanar de 20 de ani, a ajuns duminică seara la spitalul din Sibiu cu multiple plăgi la nivelul intregului corp.

Citeste si: Scandal în bloc: Tânăr dus la spital, ciuruit cu un pistol airsoft

Tânarul a fost diagnosticat cu plagi la nivelul urechii, axilei și toraco-dorsale, fiind externat cu recomandari medicale, a precizat  Decebal Toderiță, purtător de cuvant al Spitalului Județean Sibiu.

 
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Bărbatul care a împușcat un tânăr pentru că i-a cerut să nu mai facă gălăgie, REȚINUT […]