HC Sibiu, înfrângere la limită cu Clujul (VIDEO)

Știri de Sibiu, 16.04.2018; 70 vizualizări

Handbaliștii sibieni au suferit o înfrângere grea, acasă, la diferență de  doar două puncte față de CS Universitatea Cluj, partida din etapa a XVII-a a Diviziei A încheindu-se duminică seara cu scorul de 28-30.

„După ce echipa clujeană a începutmai bine prima repriză, am revenit și am jucat bine până la pauză. Am început a doua repriză bine, ne-am dus la șase goluri, după care a fost un blocaj. Echipa clujeană a prins curaj, este o echipă bună și pe final a gestionat mult mai bine fazele de joc. Au fost mail ucizi decât noi.Am avut foarte multe greșeli neforțate, mai ales în ultima parte a jocului”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Demian.


Cel mai bun marcator al HC Sibiu a fost Adrian Pasere, cu 7 goluri. Pentru Sibiu au mai marcat Radu David 6 goluri, Robert Fekete 3, Darius Apolzan 3, Răzvan Briotă 3, Robert Micloș 3, Klaus Ungar 2 și Adrian Șuteică 1.

HC Sibiu rămâne pe locul 5 în clasamentul Seriei B, cu un total de 24 de puncte. Sportivii sibieni joaca duminică, 22 aprilie, la Oradea.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.