Cursele afectate de GREVA angajaților de la Aeroportul Sibiu

Știri de Sibiu, 16.04.2018; 271 vizualizări

Greva de avertisment anunțață de angajații Aeroportului Internațional (AIS) Sibiu pentru miercuri, 18 aprilie, afectează șapte curse programate pentru sosire și decolare în intervalul orar stabilit de sindicaliști pentru declanșarea conflictului de muncă.

Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu, cea mai mare structură sindicală din cadrul regiei sibiene, a decis încetarea activităţii în data de 18 aprilie, în intervalul orar 11.30 – 13.30, pe fondul tensiunilor legate de renegocierea contractului coleciv de muncă.

Citeste si: Angajații Aeroportului Sibiu intră în GREVĂ

Timp de două ore, cei 140 de angajați care fac parte din sindicat vor sista munca, nefiind însă cunoscut impactul asupra celor șapte zboruri programate.

”Va participa la grevă personal din majoritatea sectoarelor de activitate – operational, securitate, etc. Nu putem estima însă dacă traficul aerian va suferi modificări, ca și program de zbor, însă vom depune toate eforturile necesare pentru ca activitatea pe Aeroportul Internațional Sibiu să se desfășoare în condiții normale”, a precizat pentru StirideSibiu.ro Alexandra Păcurar, purtător de cuvant al AIS Sibiu.

Potrivit calendarului de zbor al AIS, pe durara celor două ore alese pentru grevă, sunt programate, miercuri, patru curse pentru Sosiri și alte trei pentru Plecari.

11.25 – Munchen – Sibiu (Lufthansa) – plecare 12.00
12.00 – Stuttgart – Sibiu ( Blue Air) – plecare 12.25
12.15 – Dortmund – Sibiu (Wizz Air) – plecare 12.45- Nuremberg
13.10 – Munchen – Tarom
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] Citeste si: Cursele afectate de GREVA angajaților de la Aeroportul Sibiu […]

  2. […] Citeste si: Cursele afectate de GREVA angajaților de la Aeroportul Sibiu […]