GraduatE.ON, selecție de absolvenți interesați de un job în energie

Știri de Sibiu, 16.04.2018; 66 vizualizări

Tinerii din centrele universitare din țară, printre care și Sibiul, pot opta și anul acesta pentru GraduatE.ON, program destinat absolvenților interesați să înceapă o carieră în domeniul energiei.

Programul se adresează studenţilor din ani terminali şi absolvenţilor de studii tehnice, economice sau de resurse umane, pentru anul 2017  fiind disponibile 16 poziţii, anunță E.ON.

Prin acest program au fost angajaţi pe parcursul a 12 ani peste 120 de tineri, dintre care mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști sau de coordonare.

“Programul a apărut din preocuparea noastră de a sprijini în mod real tinerii care imediat după terminarea studiilor sunt în căutarea unor experienţe valoroase care să pună bazele carierei lor profesionale. Ne bucurăm că a devenit o tradiţie şi mai mult, că în fiecare an interesul pentru acest program este tot mai mare iar feedback-ul colegilor deja angajaţi despre felul în care GraduatE.ON răspunde nevoilor lor la momentul de început al carierei este unul foarte bun”, a declarat Ana-Maria Matei, iniţiatorul proiectului.

Timp de doi ani, tinerii au posibilitatea de a dobândi gradual experienţă prin parcurgerea a 4-6 stagii în diferite departamente ale companiilor E.ON din România, urmând ca la final să identifice mai uşor oportunităţile profesionale.

Procesul de selecţie durează până în luna iulie, iar primul pas este încărcarea CV-ului pe platforma de recrutare a companiei E.ON până în data de 8 mai. Cei interesati pot accesa platforma : https://www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.