Pelici înainte de Cupa României: O mândrie pentru Sibiu. Sper ca cei mai buni să fim noi!

Știri de Sibiu, 16.04.2018; 129 vizualizări

Fotbalul face din nou spectacol la Sibiu. Cele două mari echipe ale județului, FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, joacă marți pe ”Municipal” în cadrul primei manșe a semifinalei Cupei României. Antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici, a declarat înainte de meci că își dorește ca cei mai buni să câștige, subliniind că, indiferent de rezultat,  este ”o mândrie pentru Sibiu” ca una din cele două echipe să ajungă în finala Cupei.

Pelici a venit în conferința de presă de luni cu vești bune si a precizat ca FC Hermannstadt nu se confrunta cu probleme de lot. Tinta sportivilor sai este să joacă pentru victorie, în ciuda faptului ca oaspeții sunt favoriți.

”Ne dorim să ne prezentăm cât mai bine, așa cum am făcut de fiecare dată când am jucat împotriva unei echipe din Liga 1. Va fi un nou prilej pentru noi să ne măsurăm forțele cu o echipă care joacă în eșalonul în care vrem să ajungem și noi, din vară. Desigur, Gaz Metan pornește ca favorită, pentru că este echipa din Liga 1, dar vom încerca să câștigăm această luptă și să ne calificăm. Nu avem probleme de lot, nu sunt accidentați. Sperăm ca jucătorii care vor intra în teren mâine să dea tot ce pot pentru a ne apropia victoria și de a profita de avantajul terenului propriu”, a declarat Pelici.

Antrenorul Sibiului spera la o prezenta cat mai numeroasa a suporterilor pe ”Municipal”, unde cei mai buni vor castiga.

”Așteptăm spectatorii la stadion într-un număr cât mai mare. Este o bucurie pentru județul Sibiu, o mândrie ca o echipă să ajungă în finala Cupei României, indiferent care va fi ea. Cel mai bun să câștige! Sper ca cei mai buni să fim noi. Pentru mine, personal, va fi un motiv de bucurie să îl întâlnesc pe unul dintre antrenorii cei maititrați din fotbalul românesc, pe Cristi Pustai, care este, din punctul meu de vedere, un model de comportament și cultură atât în fotbal, cât și înafara lui”, a mai spus Pelici.

Partida dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș este programata pentru marti, de la ora 17.00. Biletele vor mai putea fi achiziționate și în ziua jocului, de la casele Stadionului ”Municipal”, începând cu ora 10:00, anunta oficialii clubului sibian.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.