Mediașul investește în monitorizarea video a Vitrometanului

Știri de Sibiu, 30.06.2014; 1013 vizualizări

Un sistem de supraveghere video format din camere profesionale a fost montat în cartierul Vitrometan de Poliția Locală Mediaș. Investiția, în valoare de aproximativ 39.000 lei, a fost făcută  pentru a preveni distrugerile din zona spațiilor verzi și a identifica persoanele certate cu legea.

Monitorizarea video a Vitometanului a început în week-end, după ce Poliţia Locală a pus în funcţiune cele  4 camere profesionale achiziționate. Acestea au fost instalate  pe străzile Calafat, Blajului şi Sebeşului iar imaginile înregistrate se transmit în timp real la Dispeceratul Poliției Locale Mediaş.

”Scopul acestui sistem de supraveghere video este de a preveni faptele de distrugere a dotărilor din această zonă și de a surprinde și identifica persoanele care săvârșesc fapte de natură contravențională și infracțională”, anunță Primăria Mediaș.

Potrivit municipalității medieșene, urmează ca sisteme asemănătoare de supraveghere să fie montate și în alte zone aglomerate din oraș. Învestiția pentru cartierul Vitrometan a fost de 38.500 lei.
Răspunde și tu!