Obor Fest: Cumpără un bilet de la ”Grădinița Veseliei” și mergi la Disneyland !

Știri de Sibiu, 30.06.2014

Marele premiu oferit de Obor Fest, eveniment care va avea loc la Sibiu intre 3 și 6 iulie, la Targul Obor, este o excursie la Disneyland Paris pentru patru zile. Câștigătorul va fi desemnat în urma unei tombole pentru care s-au pus la bătaie 10.000 de bilete. Cu un bilet de un leu sibienii au șansa să ajungă la Disneyland Paris.

obor festBanii adunați în urma vanzarii biletelor de tombolă vor fi direcționați către Gradinita Veseliei din Sibiu pentru construirea unui loc de joaca la Gradinița nr. 22. Aici, cei peste 280 de copii ar putea avea un nou loc de joaca din toamna, dacă se vor strânge banii necesari. Dupa cele trei proiecte demarate de educatoarele si parintii copiilor, banii colectați suntinsă  insuficeinti pentru construirea unui loc de joaca. De aceea,  organizatorii Obor Fest vin în sprijinul copiilor iar banii încasați pe biletele de tombola, care are ca premiu excursia la Disneyland Paris, vor ajuta la ridicarea locului de pe Calea Poplacii.

“Avem șansa să participăm în cadrul acestui eveniment, iar banii proveniți din vânzarea biletelor de tombolă să fie donați pentru locul de joacă. Ne dorim din tot sufletul ca cei peste 280 de preșcolari din cadrul Gradiniței Nr. 22 Sibiu să se bucure de acest loc de joacă odată cu începerea noului an școlar în septembrie 2014. Până în prezent toţi participanţii la proiect ne-au împărtăşit credinţa lor că lumea este un loc frumos pentru care merită să lupţi şi că nimic nu este prea greu când este vorba de copii şi zâmbetul din ochii lor.”, spune una dintre educatoarele care lucreaza la Gradinita nr. 22 din Sibiu.

Biletele pentru tombola se pot gasi, de joi, 3 iulie, la punctul pe care Gradinita Veseliei il va avea deschis in Targul Obor, dar și la info point-ul care va functiona in cadrul Obor Fest. Pretul unui bilet este de un leu.

Extragerea pentru desemnarea câștigătorului excursiei la Disneyland Paris va avea loc duminica, 6 iulie. Obor Fest are loc intre 3 si 6 iulie la Targul Obor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.