Cioban angajat la o stână din Sibiu, ucis în bătaie

Știri de Sibiu, 15.05.2018; 216 vizualizări

Un tânăr de 26 de ani din județul Sibiu a fost reținut luni noapte spre marți de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu fiind principalul suspect în cazul morții unui cioban angajat la o stână din satul Țichindeal. Victima, în vârstă de 56 de ani, a suferit mai multe leziuni la nivelul capului care i-au cauzat moartea.

Potrivit anchetatorilor, omorul s-a produs pe fondul unor discutii mai tensionate apărute luni între agresor, originar din Agnita, și victima, venită din județul Olt să lucreze la stână.

In timp ce prietena agresorului, martora la scandal, a incercat sa cheme ajutoare, conflictul dintre cei doi a escaladat iar victima a fost gasita nemișcată, cazută la pământ.

”S-a cerut ajutorul la 112 insă echipajele medicale au constatat ca victima decedase în jurul orelor 17.00, respectiv cu aproximativ o ora inainte să fie gasită. Moartea a fost violentă, cauza de lovituri repetate cu un corp dur”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean.

Tanarul de 26 de ani a fost găsit la scurt timp după descoperirea omorului și reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.