Construcția skate park-ului din zona Obor, scoasă la licitație

Știri de Sibiu, 15.05.2018; 155 vizualizări

Construcția skate park-ului pe care municipalitatea sibiană se pregătește să-l amenajeze în zona Pieței Obor, cartierul Terezian, a fost scoasă la licitație, lucrările urmând să înceapă în maximum trei luni de la semnarea contractului.

”Procedura a fost publicată pe SICAP, iar termenul de depunere a ofertelor este 5 iunie 2018”, anunță Primăria Sibiu după finalizarea realizarea documentațieiși a proiectului tehnic.

“Dorim să construim aici o zonă complexă de agrement, cu toate dotările necesare. Prin urmare, nu vom amenaja doar niște rampe, ci și anexele și infrastructura necesară, de la vestiare și zonă verde, până la iluminat, drum de acces și locuri de parcare”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Primăria Sibiu își propune să investească 5 milioane de lei în amenajarea skate park -ului, pe o suprafata de peste 3000 mp.

Parcul de distracție ar urma să fie realizat în Terezian , în partea de Est a orașului, pe o suprafață de aproximativ 7 mii de mp, din care jumatate este alocată skate park-ului iar restul pentru parcari, drumuri și alei pietonale.

Structură parc:
• Skatepark-ul cu platforme împrejmuite pe care se vor monta 8 ansambluri alcătuite din elemente prefabricate și elemente monolit din beton armat specifice;
• Iluminatul public corespunzător pentru acest parc.
• O clădire anexă cu o suprafață de 72 mp care va servi drept vestiar și spațiu de depozitare, cu acoperiș înierbat tip terasă
• Un drum asfaltat cu 2 benzi prin care se face accesul dinspre Calea Șurii Mari
• Peste 70 de locuri de parcare din dale înierbate
• Amenajarea de spații verzi și plantarea de arbori.
• Amenajarea gardurilor și construcția porților de acces
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.