Spitalul Județean prelungește programul de consultații din Policlinică

Știri de Sibiu, 15.05.2018; 153 vizualizări

Spitalul Județean Sibiu a decis prelungirea programului de consultații în Policlinică, pentru asigurarea asistenței medicale pe durata întregii zile la șapte din cele mai solicitate cabinete de pacienți. In acest sens, este vizată și eliminarea aglomerației din Policlinică.

Potrivit statisticilor, peste 350 de pacienți apelează zilnic la serviciile medicale, Policlinica Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu oferind în 2017 un numă de 134.647 de consultații.

Decizia modificării programului din Policlinică a fost luată pentru a ”crește permanent gradul se satisfacție” al pacienților .

”Astfel, din luna aprilie, pentru specialitățile: boli interne, cardiologie, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie și dermatologie, pacienții cu bilet de trimitere de la medicul de familie pot fi consultați atât dimineața cât și după – amiaza, în intervalul orar 7.00-19.00”, anunță Spitalul Județean Sibiu.

Serviciile care vin sa acopere programul pentru intreaga zi sunt acoperite prin crearea de contracte de prestari servicii între Spitalul Județean și medici specialiști.

Programările pentru ambulatoriu se pot face la numerele de telefon 0269.253581 și 0269.431140 sau direct la fișierul din cadrul policlinicii.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.