FITS 2018: Peste 20 de reprezentații sold out. Un nou set de bilete pus în vânzare!

Știri de Sibiu, 15.05.2018; 158 vizualizări

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ce va avea loc în perioada 8-17 iunie, anunță punerea în vânzare a unui nou set de bilete, 25 de reprezentații fiind deja sold out, potrivit unui comunicat transmis de organizatori.

”Aproximativ 8000 de bilete au fost achiziționate pentru FITS 2018 până în acest moment, iar peste 25 de reprezentații din cele care au fost puse în vânzare în primul set sunt sold out, printre care: „Nunta” (13 iunie), „Copacul” (14, 15, 16 iunie), „Atsumori” (14 și 15 iunie), „Micul Eyolf” (16 iunie și 17 iunie) și „Ravel-Bolero: Cântecul dansului” (15 și ambele reprezentații din 16 iunie), „Al dumneavoastră, Gogol” (14 și 15 iunie), „Stage Dogs” (17 iunie), „Faust” (a6 și 17 iunie) sau „Aller – Retour” (9 iunie)”, se precizeaza in comunicat.

Pachetul de evenimente pus în vânzare începând de marți, 15 mai, include și noua producție a regizorului Silviu Purcărete „Povestea prințesei deocheate”,realizată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, după un text de Tsuruya Namboku al IV-lea.

„Povestea prințesei deocheate” este un eveniment teatral de excepție, care pornește de la tehnica teatrală de patrimoniu a Japoniei – kabuki.

Citeste si: Cea mai nouă producție kabuki a lui Purcărete, în premieră la FITS 2018

Trei reprezentații ale acestei producții au fost programate în cadrul FITS, în 9, 10 și 14 iunie, de la orele 22:00, la Fabrica de Cultură UniCredit (Sala Eugenio Barba), iar în luna mai, ca o surpriză pentru cei mai nerăbdători dintre spectatori, s-au programat două reprezentații, în 30 și 31, de la orele 19:00, în același spațiu.

Un alt eveniment special este dat de prezenta actritei Isabelle Huppert, distinsă la această ediție de festival cu o stea pe Aleea Celebrităților, care vine pentru prima oară la Sibiu și va susține spectacolul-lectură „Amantul” la Filarmonica de Stat Thalia, duminică, 17 iunie.

Citeste si: FITS 2018: Actrița Isabelle Huppert vine cu un spectacol de lectură la Sibiu

Teatrul Satiricus „Ion Luca Caragiale” din Republica Moldova aduce în Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu o dramatizare cu totul specială a textului lui Mihail Bulgakov, „Maestrul și Margarita”. Sandu Grecu rezolvă regizoral problema excentricității enunțând (scenografic și lingvistic), „edificarea” Turnului Babel acceptând, astfel, dialogul în diferite limbi: ebraică, germană, rusă, spaniolă, italiană sau română.

Biletele pentru FITS 2018 pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală (str. Nicolae Bălcescu nr. 17), de marți până sâmbătă, între 11:00 – 18:00, și duminică, în intervalul 10:00 – 14:00. Bilete online și mai multe informații despre spectacolele programate se găsesc pe www.sibfest.ro. Prețul biletelor achiziționate online, de pe site-ul festivalului, au același preț ca la Agenția Teatrală. Prețul biletelor achiziționate direct de pe platforma entertix.ro variază în funcție de opțiunile de tipărire și livrare alese de cumpărător.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.