Tânărul acuzat că a omorât în bătaie un cioban, ARESTAT

Știri de Sibiu, 16.05.2018; 167 vizualizări

Sibianul de 26 de ani acuzat că a omorât în bătaie un cioban angajat la o stână din satul Țichindeal, județul Sibiu, a fost arestat pentru 30 de zile. Victima, în vârstă de 56 de ani, a murit pe câmp, luni după-amiază, după ce a fost lovită în mod repetat cu pumnii şi picioarele în cap și piept.

”Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a admis cererea procurorului și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile”, a precizat pentru StirideSibiu.ro
Ion Veştemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Agresorul, originar din Agnita, este cercetat penal pentru omor. Loviturile primite de victimă au fost extrem de grave, bărbatul de 56 de ani murind înecat cu sangele cauzat de răni.

”S-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin aspirat sanguin pulmonar, consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hemoragie subrahnoidiană şi fractură de piramidă nazală. Leziunile traumatice constatate la autopsie au fost produse prin lovire repetată cu corpuri dure, între acestea şi deces existând legătură de cauzalitate”, conform concluziile preliminare ale autopsiei prezentate de Parchetul Sibiu.

Tragedia a pornit de la o ceartă între cei doi care a degenerat, de față fiind și martori, potrivit procurorilor.

Victima și agresorul erau angajați ca ciobani la o stână din satul Țichindeal. Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.