Liceul Onisifor Ghibu trece pe leduri

Știri de Sibiu, 16.05.2018; 102 vizualizări

Elevii Liceului Onisifor Ghibu din Sibiu vor beneficia la începutul anului școlar viitor de un sistem de iluminat modern, în urma proiectului ”Energie în şcolile copilăriei” care  sustine 10 şcoli din judeţele Sibiu, Harghita, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Timiş, Hunedoara, Bacău, Iaşi, Botoşani şi Vaslui.

Elevii vor beneicia de un iluminat eficient şi modern în urma investiției E.ON în valoare de 650.000 euro. Peste 6.000 corpuri de iluminat şi 15.000 tuburi led vor ilumina clasele unde studiază elevii, din toamnă.

“Ştim cu toţii cât de importantă este în general iluminarea corectă a încăperilor pentru buna desfăşurare a oricărei activităţi şi în mod special a acelora în care sunt implicaţi şi copii. De aceea am ales să susţinem şi în 2018 noi unităţi şcolare prin oferirea de soluţii de iluminat eficient al spaţiilor de studiu. Dorim să asigurăm elevilor şi cadrelor didactice condiţii mai bune de predare-învăţare şi în acelaşi timp să contribuim la economisirea energiei electrice”, a declarat Dan Morari, Director General Adjunct E.ON România.

Lucrările au început in aprilie și vor fi finalizate la începutul lunii octombrie, beneficiari fiind peste 10.000 de copii şi cadre didactice dar şi 10 primării care vor avea de achitat facturi mai mici pentru energia electrică.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.