Gratuitate la Brukenthal de Ziua Muzeelor. Ceasul baronului, readus în expoziție!

Știri de Sibiu, 16.05.2018; 147 vizualizări

Ceasul de buzunar care a aparţinut baronului Samuel von Brukenthal va putea fi admirat din nou de public, sâmbătă, de Ziua Muzeelor, când accesul în spațiul expozițional al muzeului va fi gratuit.

Potrivit programului dedicat Zilei Muzeelor, în data de 18 mai, publicul vizitator va avea acces gratuit la toate sediile muzeului, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

În aceeași zi, muzeografii reduc în atenția publicului una dintre cele mai renumite piese aflate în patrimoniu, ceasul baronului.

Citeste si: Ceasul baronului Brukenthal, expus în PREMIERĂ naţională la Sibiu

”Începând cu data de 18 mai, în sectorul expozițional „Biblioteca Brukenthal” va putea fi admirat strămoșul ceasului de buzunar, supranumit Oul de Nürnberg”, potrivit unui comunicat transmis de Muzeul Național Brukenthal.

Cu același prilej, Muzeul Național Brukenthal inaugurează redeschiderea expoziției permanente cu sectoarele: „Scene din istoria și literatura antică”, „Scena mitologică”, „Natura statică”, „Scena de gen” și „Cabinetul de curiozități” și deschiderea expoziției temporare foto-documentare „Recuperarea picturii originale din Marea Sală a Unirii, Alba Iulia” în curtea interioară a Palatului Brukenthal”.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.