Antrenorul CSU Sibiu: Aștept de la jucători să nu renunțe la luptă

Știri de Sibiu, 25.05.2018

Jucătorii CSU Sibiu susțin vineri seara, în deplasare, cel de-al treilea meci din seria semifinalei cu CSM CSU Oradea, antrenorul Sibiului așteptând de la elevii săi să nu renunțe la luptă.

Lupta din Play-Off se anunță- extrem de grea pentru Sibiu, după scorul egal ( 1-1) în urma meciurilor tur.

”Urmează meciurile de la Oradea, deosebit de grele pentru noi deoarece am cedat în primul meci și am pierdut avantajul terenului propriu. Evident că mergem cu gândul de a întoarce avantajul în favoarea noastră și de a reuși măcar o victorie acolo, lucru greu de realizat. Spun asta pentru că jucătorii de la Oradea sunt obișnuiti cu fazele finale ale competiției. Aștept de la jucătorii noștri să aibă o atitudine corectă, așa cum au avut în meciul al doilea de pe teren propriu și, de asemenea, mă aștept să nu renunțe niciodată la luptă așa cum suporterii noștri și toți cei care îi susțin și au venit de-a lungul timpului alături de noi, au demonstrat că fac. Nu avem voie să renunțăm, până la ultimul fluier și să sperăm că venim înapoi cu seria, acasa”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Baschetbaliștii sibieni joacă vineri, la Oradea, de la ore 20:00, meciul al treilea din seria semifinalei cu CSM CSU Oradea, urmând ca meciul al patrulea al seriei să se joace duminică, de la aceeași oră. Ambele partide vor fi LIVE pe DigiSport.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.