Cum alegi și folosești săpunul lichid pentru o piele de invidiat?

Știri de Sibiu, 12.06.2018

E vară și pielea ta va fi mai mult ca oricând la vedere. Cu siguranță îți dorești ca aceasta să aibă un aspect care să îți permită să porți orice vestimentație cu mândrie și încredere în tine. O piele uscată este ultimul lucru pe care ți-l dorești. Alegerea și folosirea săpunului lichid poate influența mult înfățișarea pielii tale. Cum poți folosi acest produs pentru ca pielea ta să radieze de sănătate și să atragă doar complimente? Află în continuare!

Alege un săpun lichid exfoliant pentru o piele reîmprospătată

Exfolierea este un pas important în obținerea unei pieli radiante și sănătoase. Probabil că știi deja că este recomandat să exfoliezi pielea tenului cu regularitate pentru a îndepărta celulele moarte, a încuraja regenerarea pielii și a permite produselor hidratante să acționeze mai bine. Ei bine, același lucru este recomandat și pentru pielea corpului. Chiar dacă îți dai seama sau nu, celulele moarte de piele se formează cu regularitate. De aceea un săpun lichid exfoliant poate fi foarte folositor. Pentru o gama vasta de produse intra pe Sabon.ro, acolo unde vei descoperi variante de sapun lichid de calitate.

Cum funcționează acesta? De obicei un astfel de săpun lichid conține mici particule exfoliante. O să luăm ca exemplu mâinile. Dacă ai pielea groasă pe mâini și chiar bătături, e puțin probabil să scapi de ele doar aplicând cremă. Este, deci, necesar și indicat să folosești un săpun lichid de mâini exfoliant. O variantă populară este săpunul lichid cu particule de orez. Acestea sunt destul de fine pentru a-ți permite să folosești un astfel de produs zilnic. Nu uita însă că nu este indicat să folosești doar un produs exfoliant pentru îngrijirea pielii, deoarece acesta poate să irite mai ales pielea sensibilă.

Alternează rutina de îngrijire folosind un ulei de baie

 

Uleiul de baie sau de duș este un produs care hrănește pielea chiar și atunci când este sub jetul de apă. Apa, mai ales cea fierbinte, poate lăsa pielea corpului deshidratată. Asta deoarece va îndepărtata uleiurile naturale ale pielii, care sunt sănătoase și care îi oferă un aspect sănătos. Nu doar că pielea ta nu va arata bine, dar ai putea chiar să te confrunți cu iritații și piele hipersensibilă.

Folosirea unui ulei de baie poate preveni acest lucru. Aceasta este tot o variantă de săpun lichid în definitiv, dar de data aceasta are rolul de a conferi pielii hidratarea și catifelarea de care are nevoie. Printre ingredientele pe care ar trebui să le conțină un ulei de baie bun, pe care il poti gasi AICI, se numără: uleiuri esențiale (avocado, măsline, jojoba), antioxidanți, vitaminele A și E, complex de acizi grași Omega 3, 6, 7, 9. Un astfel de produs poate fi folosit zilnic pentru a păstra echilibrul de hidratare al pielii.

Continuă ritualul de îngrijire prin aplicarea unui ulei sau unt de corp

Untul de corp și uleiurile pentru corp sunt produse a căror aplicare este recomandată după fiecare baie sau duș. Untul de corp dar și uleiul de corp sunt produse care asigură o hrănire intensă a pielii. Acestea contribuie la echilibrarea nivelului de hidratare al pielii care este foarte sensibil pe timpul verii. Mai ales dacă nu ești o persoană care să respecte doza de 2 litri de apă care trebuie băuți zilnic, un astfel de tratament intens hrănitor pentru piele este ideal.

Pentru a face aplicarea și folosirea acestor produse mai plăcută, încearcă să creezi o rutină și să le incluzi în aceasta. După o zi de muncă poate fi greu să îți amintești de îngrijirea pielii. Untul și uleiurile pentru corp însă pot face mai ușor acest lucru. Alege produse care au un parfum plăcut care te învăluie în relaxare. Asociază folosirea acestor produse cu momente de liniște și recreere din toate punctele de vedere. Dacă ai un partener, roagă-l să îți aplice uleiul de corp printr-un masaj bine meritat. Ingredientele pe care le vei aprecia din compoziția acestor produse sunt: vitaminele A,D și E, untul de shea, uleiul din sâmburi de migdale, din sâmburi de struguri, de avocado, uleiul de germeni de grâu, de măsline precum și acizii grași esențiali.

Ai acum rețeta pentru un ritual de îngrijire care îți va garanta o piele sănătoasă, catifelată și strălucitoare în orice moment al anului. Folosește un săpun lichid bine ales în combinație cu un unt sau ulei de corp cu o aromă îmbietoare și bucură-te de clipe de răsfăț.

(P)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.