Accident devastator pe A1, în zona Aciliu. Un mort și cinci răniți! (VIDEO)

Știri de Sibiu, 12.06.2018

Traficul pe A1, în județul Sibiu, a fost îngreunat marți seara în urma unui accident grav soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor cinci.

Din primele informatii furnizate de IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe A1, la km. 276, pe sensul Sebes – Sibiu, în zona Aciliu.

”Cauza posibilă a accidentului este neatentia în conducere. Șoferul unei autoutilitare a intrat in coliziune cu alta autoutilitara oprita pe banda de urgenta. Traficul se desfasoara restrictionat pe banda 2”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

Potrivit aceleasi surse, o persoana care se afla în autotutilitara care a generat accidentul a decedat iar restul victimelor primesc ajutor.

La locul accidentului au intrevenit mai multe ambulante SMURD și SAJ, trei persoane fiind încarcerate, precizeaza ISU Sibiu.

Una dintre victimele încarcerate a decedat la scurt timp după impact.

UPDATE: In ajutor a fost chemat si un elicopter SMURD de la Tg. Mures.

”Au fost descarcerate cele doua victime, sunt semiconstiente cu multiple fracturi și traumatisme. Celelalte trei sunt cu policontuzii, constiente.Toate victimele vor fi transportate la spital, una dintre acestea va fi preluata de elicopterul SMURD”, a precizat Ramona Nistor purtător de cuvant ISU Sibiu.

UPDATE: Traficul pe A1 a fost reluat in conditii normale in jurul orelor 22.00, potrivit IPJ Sibiu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Accident devastator pe A1, în zona Aciliu. Un mort și cinci răniți! (VIDEO) […]