Doi dintre răniții în accidentul de pe A1, în stare gravă la Județean

Știri de Sibiu, 13.06.2018

Doi dintre bărbații răniți în accidentul mortal produs marți seara de pe A1 și transportați la Spitalul Clinic Județean Sibiu au suferit multiple traumatisme, medicii sibieni urmând să decidă dacă sunt necesare intervenții chirurgicale.

Patru bărbați din județele Sibiu și Mureș cu vârste cuprinse între 24 și 42 au ajuns marți seara la Spitalul Județean Sibiu iar un altul a fost preluat în stare grava de elicopterul SMURD și transportat la Mureș.

Din păcate, accidetul din zona Aciliu a dus la moartea unui sibian în varsta de 47 de ani care nu a mai putut fi salvat în urma impactului, potrivit datelor furnizate de IPJ Sibiu.

Accident devastator pe A1, în zona Aciliu. Un mort și cinci răniți! (VIDEO)

”Vicimele sunt constiente si au fost supuse investigațiilor. Un pacient în vârstă de 26 de ani a fost diagnosticat cu fractură de bazin și traumatism cranio cerebral. Este stabil si internat pe Ortopedie. Un alt doilea pacient, în vârsta de 39 de ani, stabil și el, este politraumatizat, internat pe Sectia de Chirurgie, în ambele cazuri, urmând ca medicii să decidă daca este necesară interventia chirurgicală ”, a declarat Decebal Tideriță, purtătorul de cuvant al Spitalului Județean Sibiu.

Ceilalți doi sibieni raniti în accident au suferit la rândul lor traumatisme, însă mai ușoare. Unul dintre ei, în varsta de 42 de ani, a refuzat internarea iar al doilea, în varsta de 40 de ani, a primit îngrijiri și va fi externat ”cu recomandari”, potrivit acelorași surse medicale.

Accidentul devastator de pe A1 a fost cauzat de neatentia în conducere, spun polițiștii.

”Șoferul unei autoutilitare a intrat in coliziune cu alta autoutilitara oprita pe banda de urgenta”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

Barbatul care a murit în accident era pasager în microbuzul care a intrat în autoutilitara trasă pe banda de urgenta a autostrazii.

”În urma accidentului produs la data de 12 iunie , în jurul orei 19,00, pe A1, km. 276, a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Mureș, rănirea gravă a altuia în vârstă de 26 de ani, tot din Mureș, rănirea ușoară a unui sibian în vârstă de 39 de ani și a șoferului de 38 de ani, din Mureș,  toți din autoutilitara care a produs accidentul, respectiv rănirea gravă a unui pasager de 42 de ani și rănirea ușoară a șoferului autoutilitarei staționate, 31 de ani, ambii din judetul Sălaj”, a mai precizat Welter.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.