Consilier PSD din Sibiu: Simona Halep a fost folosită politic de toata lumea. Rușine!

Știri de Sibiu, 13.06.2018

Reacție surprinzătoare din rândul tinerilor social- democrați sibieni. Tiberiu Mitrea, consilier local al PSD Sibiu, critică pe Facebook modul în care întreaga clasa politică din România s-a folosit de momentul de glorie al Simonei Halep, apostrofându-i chiar și pe pe social-democrații care au distribuit imaginea cu ”20000 de fani care au huiduit-o pe Simona”.

”Un lucru este cert, Simona a fost folosită politic de toata lumea. Avem și noi o campioana și o folosim în razboaie politice. RUSINE tuturor celor care au sustinut toate fake news-urile și tuturor celor care au postat și share-uit poza cu 20000 de fani care au huiduit-o pe Simona!”, scrie pe Facebook  Tiberiu Mitrea, consilier PSD în Consiliul Local Sibiu.

Social democratul sibian critică ”fake news-urile” legate de premierea Simonei Halep de către Gabriela Firea, atât cele generate de #Rezist, cat și cele raspandite de PSD.

”Dar hei, orice e impotriva PSD, hai să share-uim, nu conteaza ca e fals” Vine Firea, este huiduita, dupa parerea mea nu a fost cel mai elegant lucru (nu-i iau apararea). Sportivii au mai fost primiti de primari în toate marile orase, scuza ca nu avea ce cauta acolo nu merge. Bun. Prima serie de stiri false. Pai ce, PSD se lasa mai prejos? PSD se foseste de Simona ca sa arate că ce prosti sunt cei de la #Rezist. Pune direct o poza pe Facebook prin care zice ca Simona a fost huiduita de 20000 de oameni pe Arena Nationala si aplaudata de sute de mii in Piata Victoriei. Un fake news care nu tine cont de campioana noastra. Bad joke, a really bad one.”, mai spune Mitrea.

Tiberiu Mitrea a fost ales pe listele PSD  în CL Sibiu.

Citeste si: Turcan reclamă PSD că se folosește de imaginea Simonei Halep
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Sebi says:

    Bravo Tibi!! Si eu sunt membru PSD si am aceeasi parere!! Hashtag rezist au fost niste huligani fara bun simt, dar si o parte din noi am gresit cand am dat drumul la postarea respectiva. Noi insemnand cei de la Constanta, giurgiu etc. Keep it up!