Sibian reținut pentru contrabandă cu tigări. Aproximativ 20 de mii de pachete confiscate! (VIDEO)

Știri de Sibiu, 13.06.2018

Un sibian în vârstă de 40 a fost reținut miercuri iar alte trei persoane, dintre care și o femeie, sunt cercetate într-un dosar de contrabandă cu tigări instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sibiu.

Rețeaua a fost destructurată în urma efectuării ,sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, a nouă percheziții la domiciliare în județele Sibiu și Maramureș de unde s-au confiscat aproximativ 20 de mii de pachete de tigari.

”Din cercetările efectuate într-un dosar penal întocmit din oficiu la nivelul S.I.C.E. Sibiu, a rezultat faptul că, în perioada martie – iunie 2018, persoane din județele Sibiu și Maramureș ar fi achiziționat și comercializat ilegal țigarete procurate din afara țării.În urma perchezițiilor efectuate, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 400.000 de țigarete, suma de 9.000 de lei, 6 telefoane mobile și documente”, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Sibianul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca celelalte trei persoane, doi bărbați și o femeie din județul Maramureș, să fie audiate în vederea aplicării măsurilor legale, preciează anchetatorii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.