Alte trei persoane reținute în dosarul de contrabandă cu tigări

Știri de Sibiu, 14.06.2018

Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu au dispus reținerea altor trei persoane , doi bărbați și o femeie, în dosarul de contrabandă în care a mai fost reținut și un sibian în vârstă de 40, potrivit unui comunicat transmis de IPJ Sibiu.

Măsurile au fosr dispuse într-un dosar de contrabandă cu tigări instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, în urma a nouă percheziții în județele Sibiu și Maramureș de unde s-au confiscat aproximativ 20 de mii de pachete de tigari.

”S-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță față de alte trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 și 57 de ani, toți trei din județul Maramureș.La data de 14 iunie , cele patru persoane reținute ca urmare a acțiunii derulate de polițiștii S.I.C.E. Sibiu vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă”, se precizează în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit anchetatorilor, în perioada martie – iunie 2018, cei patru ar fi achiziționat și comercializat ilegal țigarete procurate din afara țării.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 400.000 de țigarete, suma de 9.000 de lei, 6 telefoane mobile și documente.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.