Ilie Mitea va fi înmormântat duminică. Rămas bun, Titi!

Știri de Sibiu, 22.06.2018

Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea, mort în urma unui accident de mașină joi seara, va fi înmormântat duminică, 24 iunie, la Cimitirul Municipal Sibiu.

Trupul neînsuflețit va fi adus la Sibiu în cursul zilei  și depus la Biserica din Groapă. Slujba de înmormântare va avea loc duminica, de la ora 14.00, în Cimitirul Municipal Sibiu, au precizat surse apropiate familiei.

Ilie Mitea și un alt sibian au murit joi seara la scurt timp după accidentul violent în care au fost implicați pe DN7, în județul Valcea.

Tragedia s-a petrecut în jurul orelor 22.00 iar din informațiile furnizate de Poliție tragedia s-a produs în urma impactului frontal cu o mașină care a intrat în depășirea unui TIR.

Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea a murit în accident

Prietenii și cei care l-au cunoscut transmit mesaje de condoleanțe familiei:

Cu profunda durere adresez un ultim omagiu unui om deosebit si unui prieten vechi, liberal ILIE MITEA (prefect de Sibiu) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Sincere condoleante familiei indoliate!”, deputat PNL Neagu Nicolae.

În numele colectivului Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu ne exprimăm sincerul regret și condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut pe Ilie Mitea, un mare prieten al teatrului, un iubitor de frumos și cultură, un om care de-a lungul timpului a ajutat mulți actori.Transmitem familiei îndoliate condoleanțe și prietenului Ilie Mitea drum cu Lumină!”, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Ilie Mitea va fi înmormântat duminică. Rămas bun, Titi! […]