Iohannis: Dragnea ar trebui să se retragă definitiv din politică (VIDEO)

Știri de Sibiu, 23.06.2018

Președintele Kalus Iohannis a afirmat sâmbătă , la Sibiu, că președintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să se retragă definitiv din politică și a criticat poziția adoptata de PSD pe motiv că s-a transformat ”într-un grup de presiune și de lobby pentru un infractor”

”În continuare sunt de părere că ar trebui să se retragă detot  din politică. Dragnea, după a doua condamnare, ar trebui să dispară pur și simplu din viața politică românească . Așa s-ar întâmpla în absolut orice țară chiar cu o democrașie incipient din lume. Că la noi nu se întâmpă, are două aspecte.Că Dragnea nu se retrage, nu se retrage. Așa gândește el,  însă partea care mi se pare că este un pic mai gravă este că partidul PSD nu își dă seama că trebuie să-l trinită pe Dragnea acasă.”, a declarat Iohannis.

Președintele a atras atenția că cel mai mare partid politic din România ”se constituie într-un grup de presiune și de lobby pentru un infractor”.

Întrebat de jurnalisti dacă Dragnea ar trebui să demisioneze înainte de decizia finală a instanței, Iohannis a replicat: ”Ggesturile politice nu se fac la decii finale”.

Klaus Iohannis s-a afla sambata la Sibiu, unde a participat la întâlnirea festiva organizata la Colegiul Naţional “Samuel von Brukenthal” la 40 de ani de liceu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.