CJ Sibiu oferă gratuitate copiilor la Arka Park

Știri de Sibiu, 11.07.2018

Copiii cu vârsta peste 5 ani beneficiază vineri, 13 iulie, de acces gratuit la Arka Park -ul din Sibiu, unde vor învăța tainele cățăratului de la salvamontiștii sibieni.

”Salvamontiștii sibieni invită copiii cu vârste peste 5 ani la exerciții practice care vor fi găzduite de Arka Park Sibiu, hala de pe strada Frigoriferului Nr. 6”, potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Județean Sibiu.

Foto:arkapark.ro

Distracția va incepe vineri, la ora 10,00 și va dura până la 13.00, timp în care o echipă din cadrul Serviciului Salvamont Sibiu va prezenta echipamentele și va face exerciții practice cu cei mici.

Potrivit organizatorilor, copiii vor fi așteptați la intrarea în parcul de distracții, nefiind necesara o programare anterioara.

Cadoul de vacanță este oferit celor mici de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul proiectului „Județul Sibiu în anul Centenarului” care marchează printr-o serie de acțiuni 100 de ani de administrație românească în Transilvania și 50 de ani de la ultima reorganizare administrativ-teritorială a României.

Arka Park-ul este special amenajat in-door și dispune de o suprafață de 800 mp împărțită în 3 zone de activitate: panou de cățărat, panou de bouldering, trasee și tiroliane pentru toate vârstele.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns