TNRS suplimentează reprezentațiile FAUST în iulie

Știri de Sibiu, 11.07.2018; 230 vizualizări

Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu anunță suplimentarea în luna iulie a reprezentațiilor spectacolului ”Faust” regizat de Silviu Purcărete și anularea  din motive medicale a piesei „Bărbate, treci la fapte!”.

Mega producția ”Faust” se joacă la Sibiu din 27 și 28 iulie cu casa închisă iar în 29 iulie a fost planificarată o nouă întrevedere cu publicul, în locul piesei „Bărbate, treci la fapte!”.

”Din cauza îmbolnăvirii unui actor, programul de spectacole al lunii iulie a suferit o modificare: în locul spectacolului „Bărbate, treci la fapte!”, din data de 29 iulie 2018, a fost programată o nouă reprezentație a spectacolului „Faust” în regia lui Silviu Purcărete”, anunță TNRS.

Biletele cumpărate pentru spectacolul „Bărbate,treci la fapte!” nu rămân valabile. Spectatorii care au achiziționat bilete de la Agenția Teatrală din Sibiu își pot recupera banii din același loc, de marți până sâmbătă, între orele 11:00 – 18:00, și duminică, în intervalul orar 10:00 – 14:00. Persoanele care au achiziționat bilete online vor fi contactate, via e-mail, de entertix.ro.

De asemenea, biletele pentru reprezenția din data de 29 iulie a spectacolului „Faust” au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate începând de miercuri de la Agenția Teatrală , de pe site-ul oficial al TNRS, la aceleași prețuri ca în agenție – www.tnrs.ro/program sau din sistemul Entertix.

Persoanele care au achiziționat bilete online vor fi contactate, via e-mail, de entertix.ro.

Înainte de jumătatea lunii, TNRS înregistrează deja cinci spectacole sold out-
„Un tramvai numit Popescu” din 12, 15 și 22 iulie și „Faust” din 27 și 28 iulie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.