Concert cu lucrări de Enescu și Kirculescu la Filarmonica Sibiu, de Ziua Porților Deschide!

Știri de Sibiu, 12.07.2018

Artiștii Filarmonicii de Stat Sibiu susțin vineri, 13 iulie, un concert simfonic special care include lucrări ale marilor compozitori români, cu prilejul Zilei Porților Deschise. Accesul publicului este liber atat la repetițiile orchestrei, cât si la reprezentația de vineri seara.

”Între orele 11.00 și 13.00, Filarmonica de Stat Sibiu își deschide porțile pentru cei care doresc să o viziteze și să vizioneze repetițiile în desfășurare. De la ora 19.00, la Sala Thalia sibienii sunt invitați la un concert extraordinar sub bagheta dirijorului Constantin Grigore”, anunță CJ Sibiu.

În programul concertului sunt incluse Rapsodia a II-a de George Enescu, Moment Muzical Nicolae Kirculescu,Lacul Lebedelor – Introducerea și Evgheni Oneghin – Poloneza de Piotr Ilici Ceaikovski. Se mai regasesc Dmitri Sostakovici – Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra, partea a II-a, Antonin Dvorak – Dans slav nr. 8 în sol minor și Grigoraș Dinicu – Hora Staccato

Ziua Portilor deschise la Filarmonica de Stat Sibiu face parte din proiectul „Județul Sibiu în anul Centenarului”care marchează vineri, printr-o serie de acțiuni,  100 de ani de administrație românească în Transilvania și 50 de ani de la ultima reorganizare administrativ-teritorială a României.

Citeste si: CJ Sibiu oferă gratuitate copiilor la Arka Park
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.