Avarie la aducțiunea Rășinariului, remediată (UPDATE)

Știri de Sibiu, 12.07.2018; 123 vizualizări

UPDATE: Avaria apărută la aducțiunea de apă a localitatii Rășinari a fost remediată în cursul zilei de joi, înainte de termenul estimat de societatea de apă.

”Avaria din Rasinari a fost remediata. Consumatorii sunt rugati sa lase robineții deschisi pentru o scurta perioada de timp in vederea limpezirii apei”, transmite Apă Canal Sibiu.

Aproximativ 1900 de familii din comuna sibiană Rășinari, județul Sibiu,  au rămas joi fără apă  din cauza unei avarii apărută la aducțiunea localității. Echipele de  muncitori intervin, reluarea furnizarii fiind posibilă în cursul zilei de vineri.

Apă Canal Sibiu anunță că pentru remedierea unei avarii produsă pe rețeaua de aducțiune a localității Rășinari se sistează alimentarea cu apă a întregii comune Rășinari.

Echipele de intervenție au ajuns la locul avariei, în vederea executarii lucrărilor de reparație, astfel încât furnizarea să fie reluată în cel mai scurt timp posibil.

Reluarea alimentării cu apă la parametrii normali se va face în cursul zilei de mâine, 13 iulie 2018, dupa punerea sub presiune a rețelei de distribuție.

Apă Canal Sibiu S.A. îsi cere scuze abonaților afectați de acest incident produs independent de dorința sa.
Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, Telverde 08008.202.202.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.