Sibiu Rally Team: Mergem la Raliul Harghitei să învingem ghinioanele

Știri de Sibiu, 12.07.2018; 83 vizualizări

Sibiu Rally Team turează motoarele pentru Raliul Harghitei. Echipa formată din Razvan Trisnevschi și Dan Magos revine la start, vineri, hotărâtă să câștige ”lupta cu ghinioanele”.

Cea de-a cincea etapă a campionatului national de raliuri are lor în perioada 12-14 iulie în judetul Harghita, particiarea fiind o mare provocare pentru echipa sibiană.

”Am inceput anul 2018 cu un plan ambitios. Din pacate, din cauza unui sir interminabil de problem tehnice rezultatele s-au lasat asteptate.Ca o mica consolare a fost podiumul obtinut la etapa de slalom paralel de la Sibiu. Pentru etapa de la Odorheiul Secuiesc avem un singur gand- sa terminam cu bine raliul fara probleme tehnice”, ne-a declarant Razvan Trisnevschi.

“Mergem la Raliul Harghitei cu dorinta de a castiga lupta cu ghinioanele avute anula cesta.Suntem pregatiti si in acelasi motivate sa obtinem un rezultat bun ”, mai spune Dan Magos, coordonatorul proiectului Sibiu Rally Team.

Raliul Harghitei va debuta vineri, 13 iulie, cu cea mai lunga proba speciala din campionat, proba Bucin de 29,80 km. Tot vineri, in central orasului Odorheiu Secuiesc va avealoc si super speciala. Sambata vor fi 3 probe care se vor repeat de 3 ori.

De la Harhita, sibienii continua competiția automobilistică la Sugas, judetul Covasna, luna iulie fiind extrem de incarcata pentru Sibiu Rally Team.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.