Medieșean reținut pentru omor după ce i-a tăiat jugulara vecinului

Știri de Sibiu, 12.07.2018; 144 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Mediaș a fost reținut joi, 12 iulie, suspectat că și-a omorât vecinul, un tanar de 35 de ani care a fost gasit cu jugulara secționată, potrivit unui comunicat transmis de Tribunalul Sibiu.

”Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspectului P.S.., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor,(…) urmând a se emite ordonanţa de punere în mişcare a urmăririi penale şi a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile”, precizeză prim-procurorul Ioan Veștemean.

Omorul deosebit de violent, s-a produs miercuri seara, pe strada Colinei din oraș, cand victima a băut alcool consumat în faţa casei din Medias, împreună cu mai mulţi vecini, printre care şi barbatul reținut pentru omor.

Dupa două ore, tanarul a fost redus la tacere, dupa ce agresorul l-a injunghiat cu cutitul în zona gatului si a abdomenului, lovituri fiind-i fatale.

”Suspectul P.S. a scos un cuţit cu care a lovit victima în zona gâtului, secţionându-i vena jugulară apoi i-a aplicat încă o lovitură cu cuţitul victimei în zona abdominală, provocându-i încă o plagă tăiată penetrantă, leziuni traumatice care au avut rol determinant în producerea decesului.Prin concluziile preliminare ale autopsiei s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute consecutive hemoragiei externe, urmare a două plăgi tăiate-înţepate, una cervicală cu secţiune de venă jugulară şi una abdominală penetrantă.

Intreaga scena s-a petrecut in fata casei, cu martori, respectiv sotia agresorului si un alt barbat care a chemat salvarea.

Tanarul a ajuns la Spitalul din Mediaș fara semne vitale, spun procurorii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.