IPJ Sibiu: Politistul reținut de DNA, eliberat din funcție. Pentru 1800 lei!

Știri de Sibiu, 13.07.2018; 209 vizualizări

Comisarul de poliție reținut, joi, pe bază de ordonață  de DNA Alba Iulia în urma unui flagrant organizat de procurorii anticorupție, a fost eliberat din funcție, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

”La data de 13 iulie a.c., D.N.A. – S.T. Alba Iulia a informat I.P.J. Sibiu despre punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui polițist din cadrul I.P.J. Sibiu – Poliția Municipiului Sibiu.Această măsură atrage suspendarea din funcție a polițistului”, se menționeaza în comunicatul remis StirideSibiu.ro.

Polițistul, angajat al Biroului Poliției Rutiere Sibiu, a fost prins în flagrant în timp ce primea bani chiar în sediul instituției. El a fost încarcerat în arestul Poliției Deva.

Citeste si: Comisar de poliție , prins în flagrant în timp ce lua mită la Sibiu

UPDATE: Potrivit comunicatului transmis vineri de DNA, comisarul a fost reținut pentru infracțiunea de luare de mita.

La data de 12 iunie 2018, inculpatul Crăciun Constantin, în calitatea menționată mai sus, a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 Euro, pentru a efectua acte de urmărire penală într-un dosar pe care îl avea repartizat spre instrumentare.În baza acestei înțelegeri, la data de 12 iulie 2018, ofițerul de poliție a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, se mentioneaza in comunicatul DNA care precizează că ”există date și probe” in aceasta cauza. 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.