Noi transferuri perfectate de CSU Sibiu

Știri de Sibiu, 09.08.2018

Alexandru Cristian Varga și Isaiah Philmore sunt noile transferuri anunțate de echipa de baschet a CSU Sibiu pentru următorul sezon competițional, potrivit unui comunicat de presă transmis joi.

”Clubul nostru a parafat o înțelegere pe un sezon cu Isaiah Philmore -28 de ani, 2.03 metri, 104 kilograme, naționalitate americană și germană, un pivot școlit la echipe de top din puternicul campionat Bundesliga. În echipa galben-albastră sosește în această vară și Alexandru Cristian Varga (1.93, posesor al pașaportului român și al celui italian), un tânăr care a început baschetul la ACS Dan Dacian”, se preciziează în comunicat.

Cu evolutii la Telekom Bonn și o experiență în Eurocup, Isaiah Philmore a fost propulsat in All Star Game-ul Germaniei. Pivotul american va ajunge la Sibiu mai târziu decât restul colegilor, ”urmând să devină tată pentru prima dată în perioada imediat următoare„, potrivit CSU Sibiu.

Alex Varga, in varsta de 19 ani, a început baschetul la ACS Dan Dacian, locuieste cu familia în Italia, unde a evoluat la Scauri.

”Varga evoluează pe poziția de extremă și este cunoscut drept un foarte bun apărător și un jucător cu un fizic deosebit”, precizeaza CSU Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.