Turcan despre mitingul diasporei: Mă face sa fiu optimistă

Știri de Sibiu, 09.08.2018

Prim-președintele PNL Raluca Turcan spune că mitingul diasporei din 10 august o face să fie optimistă și speră ca manifestarea să ducă la ”demisia celui mai penibil prim-ministru din istoria României”.

”Mitingul diasporei și al oamenilor care vor o clasă politica eficientă și fără corupție mă face sa fiu optimistă. Sper ca mesajul și forța strigătului lor să fie atât de puternice, de usturătoare, încât să vedem a doua zi demisia celui mai penibil prim-ministru din istoria României. Demisia celor mai slugarnici și incompetenți miniștri pe care i-a avut România până acum”, scrie Turcan pe Facebook.

Manifestarea din capitală este catalogată drept ”răbufnirea celor care doresc să muncească, a celor care vor legi corecte, a celor care vor respect din partea instituțiilor statului și a reprezentanților lui”.

In același timp, Turcan critică mutarea PSD, care a anunțat, prin ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, proiectul Legii pensiilor.

”Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguța Vasilescu să anunțe Legea pensiilor acum, înaintea mitingului. Am mai văzut asta în 1989, când Ceaușescu a crezut că mărind pensiile va putea potoli setea de dreptate și libertate a românilor.La fel ca în 89, mitingul nu va fi influențat de astfel de mesaje, pentru că el reprezintă manifestarea revoltei față de Guvern a celor care au investit în România tot: tinerețea, speranța, munca, ideile, banii… Și au fost înșelați”, mai spune Turcan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.