Panica in Scoreiu; Un mort și doi răniți după prăbușirea malului unui ștrand (UPDATE)

Știri de Sibiu, 09.08.2018

Panica la Scoreiu, în județul Sibiu, dupa ce malul unui strand s-a surpat joi, doua persoane fiind surprinse sub daramaturi, potrivit ISU Sibiu.

“Malul unui ștrand în construcție din Scoreiu s-a  surpat și au rezultat doua victime. Una a fost scoasa, cealaltă este prinsa de malul surpat. Se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanta SMURD si Ambulanta si alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Oficialul ISU spune ca  pentru scoaterea celeilalte victime se intervine cu doua buldoexcavatoare și mijloace de intervenție din dotarea containerului multirisc.

Toate fortele mobilizate la fata locului se concentreaza pentru salvarea celor două persoane.

În privința victimei aflata inca sub daramaturi, salvatorii spun ca nu se auda si nu se vede inca nimic.

UPDATE: Trei victime, dintre care una blocata sub daramaturi

Potrivit ISU Sibiu, două dintre victime au fost scoase din zona afectata de dăramaturi constiente, pentru al treilea om fiind inca facute eforturi de salvare.

”Una dintre victime a fost scoasa, este conștienta și primește îngrijiri medicale de urgenta de la echipajul SMURD cu medic, o alta victima prezintă traumatisme la membrele inferioare și nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar a treia victima a fost prinsa de malul surpat”, a revenit cu informatii Ramona Nistor.

Victimele sunt persoane care erau implicate in construcția strandului.

Cei doi muncitori scoși de sub malul prabusit au 24 si 29 ,  cel mai tanar fiind diagnosticat cu traumatism toracic și costal.

UPDATE: În jurul orelor 20.00, salvatorii au reușit să ajungă și la al treilea barbat surprins sub pamant. Din nefericire, victima nu a supravietuit accidentului, a anuntat ISU Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Panica in Scoreiu; Un mort și doi răniți după prăbușirea malului la un ștrand […]