Tătar și Niga, cu probleme medicale înainte de meciul cu Chiajna

Știri de Sibiu, 10.08.2018

FC Hermannstadt joacă, sâmbătă, la Chiajna, în etapa a IV-a a Ligii 1, partidă în care echipa Sibiului nu se va putea baza pe Toma Niga și Daniel Tătar, potrivit tehnicianului Alex Pelici.

”Din păcate, au apărut două probleme de ordin medical. Tătar e incert încă de la finalul meciului cu Dunărea, iar Toma Niga s-a accidentat la antrenamentul de alaltăieri și e ieșit din calcule pentru o perioadă mai îndelungată. În rest, tot lotul este valid. Sperăm să fim inspirați și să ne întoarcem cu punct sau puncte”, a declarat Alex Pelici.

Inainte de meciul de sambata, Pelici s-a declarat încrezător în șansele Sibiului și speră ca jucătorii săi să se acomodeze repede cu terenul artificial al stadionului din Chiajna.

”Vom întâlni o echipă care, cu siguranță, va dori să-și fructifice avantajul terenului propriu, o echipă care a câștigat un singur punct în primele 3 etape și care, sunt convins, va face tot posibilul să câștige acestjoc. Va fi un meci care se va desfășura pe o suprafață sintetică. Sperăm să ne acomodăm cât mai repede cu ea. (…) Nu trebuie să uităm că Chiajna are jucători valoroși, are un antrenor care a fost la naționala României, dar asta nu trebuie să ne împiedice să credem în șansa noastră. Avem șansa noastră și încercăm să o fructificăm la maximum”, a spus Pelici.

FC Hermannstadt întâlnește sâmbătă, în deplasare, de la ora 18:00, echipa Concordia.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.