Pasagera unei motociclete din Italia, rănită la intrarea în Sibiu (UPDATE)

Știri de Sibiu, 10.08.2018

Traficul pe strada Vasile Milea din Sibiu a fost îngreunat vineri dimineața de un accident rutier, anunță Poliția Sibiu.

”Accidentul s-a produs pe Vasile Milea, în zona benzinăriei OMV. Traficul a fost îngreunat”, a declarat Ionuț Națea , purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

In accident au fost implicate o mașina si o motocicletă pe care se aflau două persoane.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, în urma accidentului a rezultat ranirea unei femei, pasageră pe motocicletă,  care a fost transportată la Spitalul de Urgență Sibiu pentru îngrijiri medicale.

Din primele constatări, se pare ca șoferul mașinii  nu s-a asigurat și a acorsat motocicleta.

”Pe bulevardul Vasile Milea, în apropiere de intersecția cu Strada Rahovei din municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 31 ani, în timp ce conducea un autoturism a inițiat efectuarea unei manevre de schimbare a direcției de mers neregulamentare, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă în aceiasi direcție de mers pe banda a doua o sensului : strada Piața Unirii către șoseaua Sibiului, de către un bărbat în vârstă de 42 ani, aflat în tranzit”, a precizat Ionuț Natea, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

Șoferul mașinii va fi cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

UPDATE: În jurul orelor 9.15, traficul in zona a revenit la normal.

Motocicleta implicata în accident este inmatriculata in Italia și era condusa de un cetatean italian. Femeia ranita este cetatean roman, potrivit IPJ Sibiu.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.