Pasagera unei motociclete din Italia, rănită la intrarea în Sibiu (UPDATE)

Știri de Sibiu, 10.08.2018; 195 vizualizări

Traficul pe strada Vasile Milea din Sibiu a fost îngreunat vineri dimineața de un accident rutier, anunță Poliția Sibiu.

”Accidentul s-a produs pe Vasile Milea, în zona benzinăriei OMV. Traficul a fost îngreunat”, a declarat Ionuț Națea , purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

In accident au fost implicate o mașina si o motocicletă pe care se aflau două persoane.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, în urma accidentului a rezultat ranirea unei femei, pasageră pe motocicletă,  care a fost transportată la Spitalul de Urgență Sibiu pentru îngrijiri medicale.

Din primele constatări, se pare ca șoferul mașinii  nu s-a asigurat și a acorsat motocicleta.

”Pe bulevardul Vasile Milea, în apropiere de intersecția cu Strada Rahovei din municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 31 ani, în timp ce conducea un autoturism a inițiat efectuarea unei manevre de schimbare a direcției de mers neregulamentare, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă în aceiasi direcție de mers pe banda a doua o sensului : strada Piața Unirii către șoseaua Sibiului, de către un bărbat în vârstă de 42 ani, aflat în tranzit”, a precizat Ionuț Natea, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

Șoferul mașinii va fi cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

UPDATE: În jurul orelor 9.15, traficul in zona a revenit la normal.

Motocicleta implicata în accident este inmatriculata in Italia și era condusa de un cetatean italian. Femeia ranita este cetatean roman, potrivit IPJ Sibiu.

Stire in actualizare
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.