TNRS: Bilete pentru primele spectacole ale lunii octombrie

Știri de Sibiu, 10.08.2018

Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu a pus deja în vânzare bilete pentru nouă din spectacole din octombrie, de vineri fiind deschisă și Agenția teatrală din centrul Sibiului, la cererea publicului.

Iubitorii de teatru isi pot procura încă din august bilete pentru pentru primele nouă spectacole programate să se joace la Sibiu în luna octombrie.

Potrivit TNRS, în octombrie se va juca „Hedda Gabler” regia Botond Nagy,„Vedere de pe pod” regia Eugen Jebeleanu,„Oidip” regia Silviu Purcărete, „10” regia Radu – Alexandru Nica, „Faust” regia Silviu Purcărete, „Sunt o babă comunistă” regia Mariana Mihu – Plier, „Hin und Her / Încoace și încolo” regia Alexander Riemenschneider și „Așteptându-l pe Godot” regia Silviu Purcărete.

La cererea publicului, conducerea TNRS a decis să redeschidă începând vineri, 10 august, agenția teatrală, care va funcționa după un program de vară, pe tot parcursul lunii august.

„Numărul persoanelor care ne-au sunat încă din primele zile din august, pentru bilete la spectacolele programate în toamnă, a fost foarte mare, de aceea, am decis să redeschidem agenția, pentru toți spectatorii noștri care doresc să cumpere bilete direct de acolo. Ne bucură interesul publicului pentru spectacolele TNRS și de aceea ne dorim să le oferim acelora dintre spectatorii noștri, pentru care e mai facilă achiziționarea biletelor din agenție, posibilitatea să facă acest lucru”, a declarat Daria Ciobanu, Șef Serviciu Marketing, Comunicare, Proiecte Culturale.

Astfel, toți cei care doresc să cumpere bilete din agenție, pot face acest lucru de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 17:00. Începând din luna septembrie, agenția va reveni la programul normal de funcționare.

Biletele pentru spectacolele TNRS pot fi cumpărate și online, de pe siteul partenerului de ticketing entertix.ro sau, fără niciun cost suplimentar, la aceleași prețuri ca în agenție, de pe siteul oficial al TNRS: www.tnrs.ro/program
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.