Turcan: Există semnale că PSD a adus în Piața Victoriei persoane asociate gruparilor interlope

Știri de Sibiu, 10.08.2018

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, susține că ”există semnale” că PSD ar fi adus în Piața Victoriei persoane asociate gruparilor interlope și că jandarmii sunt folosiți să reprime proteste democratice din Capitală.

Foto:agerpres.ro

”De asemenea, există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piața Victoriei persoane asociate gruparilor interlope. Aceleași care l-au însoțit pe Dragnea la DNA sau la instanță.Este cu atât mai grav cu cât unele dintre acestea se aflau în atenția Ministerului Afacerilor Interne. PNL va face tot ce îi stă în putință ca vinovații, indiferent de statutul lor actual, să fie aduși în fața justiției pentru deturnarea unui eveniment democratic, la care cetățenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituționale”, a scris vineri noapte pe Facebook Raluca Turcan.

Liderul liberalilor mai spune că ”Dragnea tremură de frică în fața poporului lui” și că folosește ministrul de Interne lovind ”deopotrivă în manifestanți, în imaginea diasporei și în Jandarmerie ca instituție”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.