PSD Sibiu: Iohannis trebuie să plătească pentru oamenii loviți și să se oprească

Știri de Sibiu, 11.08.2018

Președintele Klaus Iohannis este răspunzător de violențe de vineri seara din Piața Victoriei, acuză PSD Sibiu, care susține că șeful statului ”ar trebui plătească pentru oamenii loviți” și să se oprească, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de PSD Sibiu.

”Da, peste toate, mesajul președintelui Klaus Iohannis, care a încurajat la astfel de proteste violente, ni se pare cu atât mai periculos. Incitarea unei mase de oameni la violențe de o așa natură este una dintre cele mai periculoase atitudini pe care ar putea să le aibă un om de stat. Iohannis trebuie să plătească pentru oamenii loviți cu atâta brutalitate, Iohannis trebuie să răspundă pentru pagubele din stradă și același Iohannis, care este orice, dar nu președintele românilor, trebuie să se oprească acum!”, transmit social-democrații sibieni.

In contextul violentelor de la Bucuresti, PSD Sibiu este de părere că o astfel de manifestare nu poate fi ”o soluție de dialog între o parte din manifestanţi și stat”.

”Am urmărit protestele din Piața Victoriei şi am observat cumîși fac loc printre români tot mai mulți oamenicare vor să-și manifeste nemulțumirile printr-o violență greu de imaginat.Reclamăm acest comportament și condamnăm violența de orice fel. În plus, nu credem că o astfel de manifestare poate fi o soluție de dialogîntre o parte din manifestanţi și stat. Am văzut, azi noapte, oameni orbiți de agresivitate, lipsiți de orice urmă de sensibilitate şi mai ales oameni care au uitat de Dumnezeu. Aceştia au atacat încă de la debutul protestului jandarmii mobilizaţi în Piaţa Victoriei pentru a proteja manifestanţii paşnici şi a apăra ordinea statului de drept”, mai transmit social democratii sibieni.

Proteste au fost si la Sibiu, unde peste 7000 de oameni au manifestat pe strazi vineri seara iar la finalul marsului s-au oprit in fața sediului PSD Sibiu unde au scandat impotriva Guvernului și a PSD.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.