VIDEO Mii de sibieni cer demisia Guvernului și anticipate (UPDATE)

Știri de Sibiu, 11.08.2018

Peste 100 de sibieni s-au adunat sambata seara in fata Magazinului Dumbrava din Sibiu sa participe la protestul anti-PSD.

In jurul orelor 19.oo, erau  inarmati cu steaguri si vuvuzele, pregatiti sa pacurga traseul avizat.

Cei prezenti spun ca spera sa se adune in numar mai mare fata de vineri seara, in semn de solidaritate cu protestatarii din Bucuresti.

UPDATE: In jurul orelor 19.20, peste 300 de oameni se pregateau sa porneasca in mars spre M. Viteazu. Aproximativ 40 de jandarmi sunt in dispozitiv , pentru securizarea marsului.

UPDATE: Peste 2500 oameni scandeaza “Demisia!”. Coloana s-a oprit in fata Tribunalului Sibiu, unde s-a scandat “DNA sa vina sa va ia!”.

UPDATE: Grupuri de oameni cu pancarte si steaguri continua sa se alature pe M. Viteazu. Sunt oameni veniti din localitatile invecinate special pentru protest.

UPDATE: În zona Piața Rahova, coloana de manifestanți era formată din aproximativ 4000 de persoane. S-a scandat: ”Dragnea, nu uita, Romania nu e a ta!”, ”Demisia!”, ”Hoții!”, ”Anticipate!”.

Protestatarilor li s-au adaugat si lideri politici din opoziție, parlamentari și primari PNL.

UPDATE: Organizatorii, la recomandarea Jandarmeriei, vor parcurge straseul avizat, respetiv cu punctul final în Parcul Tineretului, după ce se va merge pe Semaforului și Balea.

UPDATE: Coloana a facut o nouă oprire in fata casei președintelui Klaus Iohannis , unde s-a aplaudat si s-a scandat ”Iohannis, nu uita, Sibiul e de partea ta!”.

Contrar celor declarate de organizatori, coloana de manifestanti a inaintat pe strazi si s-a abatut de la traseul initial, îndreaptandu-se  din nou spre Piața Mare, unde se afla sediul PSD Sibiu.

UPDATE: În fața sediului PSD jandarmii au format cordon de protecție iar protestatarii scandează : ”Jandarmeria apără hoția!”, ”M..e Liviu Dragnea”, ”Afară cu PSD din țară!”, ”Să vă fie frică, țara de ridică!”, ”Aș veni acasă, Dragnea nu mă lasă!”.

Stire in actualizare

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Mii de sibieni cer demisia Guvernului și anticipate (UPDATE) […]