PSD Sibiu despre proteste: Turcan și Orban- slugi; protestatarii- provocați de statul paralel

Știri de Sibiu, 12.08.2018

PSD Sibiu recționează din nou la protestele care au scos mii de oameni în stradă la Sibiu și lansează atacuri dure la adresa manifestanților și a liderilor PNL care s-au alăturat mulțimii. În opinia Sibiu, condus de Bogdan Trif,  președintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, și președintele PNL, Ludovic Orban ,  ”s-au aciuat la umbra mulțimii provocată de Iohannis și statul paralel, care îl controlează”, potrivit comunicatului de presa transmis duminică.

Citeste si: Mii de sibieni cer demisia Guvernului și anticipate (UPDATE)

”Aceștia sunt liderii Partidului Național Liberal, care cred că ar fi capabili să preia conducerea acestei țări. Acești doi indivizi, care acum câțiva ani se înjurau și se jigneau public, acum s-au aciuat la umbra mulțimii provocată de Iohannis și statul paralel, care îl controlează. Slugile lui Iohannis, Orban și Turcan, vor să-i înșele pe români din nou și să inducă ideea că ar putea avea o asemenea influențăîncât să adune la o manifestație mai mult de câteva sute de oameni.Tupeul și lipsa de responsabilitate a acestor indivizi continuă să afecteze tot mai mult poporul român de bună credintă”, se menționează în comunicatul transmis de PSD Sibiu .

Organizația județeană sibiană a PSD reamintește că partidul de la guvernare este ”capabil să conducă o țară și să-i apere de astfel de personaje care vor să le confiște drepturile, voturile și libertatea de a alege”.

În schimb, PSD Sibiu ignoră lozincile scandate  în ultimele seri de mii de oameni, în fața sediului din Sibiu, care le cer demisia și să renunțe la abuzuri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Lucia says:

    Capabil ziceti ??? Domnul Trif, ca un cetatean onorabil al orasului nostru, sa ne spuna din ce motiv nu isi doreste , asa cum ne dorim noi, “FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE” ? Unde gresim daca militam pentru asta ?