Sibienii au scandat din nou împotriva Guvernului; Protestatar ridicat de jandarmi (VIDEO)

Știri de Sibiu, 12.08.2018

Protestele antigurnamentale de la Sibiu continuă duminică, pentru a treia seară consecutiv, după ce vineri si sambata mii de oameni au cerut în stradă demisia Guvernului Dăncilă și alegeri anticipate.

Citeva sute de oameni au pornit in jurul orelor 19.30  din fața magazinului Dumbrava spre Calea Dumbrăvii- Mihai Viteazu – Piata Rahova, taseul lung fiind aplicat in functie de numarul de protestatari.

Se scandeaza : ”Hotii, hotii!”, ”Demisia”.

UPDATE: Numarul protestatarilor a crescut la aproximativ 1000 de persoane în zona Calea Dumbravii.

UPDATE: Organizatorii au decis sa se mearga pe traseul lung, Rahovei- Stefan cel Mare-Balea-centru. Se scandeaza ”ALDE-PSD, aceeasi mizerie!”.

UPDATE: Dupa ce au ajuns in fața casei președintelui Klaus Iohannis de pe strada Balea, protestatarii au revenit in fata sediului PSD unde au scandat impotriva Guvernului.

UPDATE: Incident la final de protest

La finalul protestului, cand echipajele de jandarmi se pregateau de plecare, un tanar a intrat in conflict cu organizatorii si fortele de ordine.

La refuzul barbatului sa se legitimeze, jandarmii au decis sa-l conducă la sediu, fapt ce  a tensionat și mai tare situatia. In urletele tanarului,  mai multi jandarmi s-au chinuit minute bune cu protestatarul pana cand au reusit sa il bage in masina.

Tanarul a fost dus la sediul Jandarmeriei, în vederea legitimării, deși acesta susținea că și-a prezentat documentele.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.