Sibian reținut pentru că și-a ucis soția în bătaie din gelozie, la 63 de ani

Știri de Sibiu, 14.08.2018

Un barbat din Sibiu în varsta de 63 de ani a fost reținut, luni, după ce și-a ucis soția în bătaie, gelos fiind, potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cazul a fost preluat de procurorii sibieni după ce au fost sesizaţi de SMURD cu privire la decesul unei femei în varsta de 61 de ani, pe strada Bîrsei din Sibiu, care prezenta leziuni la nivelul corpului.

”În timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, suspectul H. I., în vârstă de 63 de ani din mun. Sibiu, pe fondul geloziei, fiind ferm convins că soţia sa îl înşeală de mai mulţi ani cu un alt bărbat, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feţeişi a corpului, provocându-i multiple leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia, deces ce a fost constatat de un echipaj SMURD, în jurul orelor 19,30”, potrivit prim-procurorului Ioan Vestemean.

Agresorul a fost reținut pe bază de ordonanță urmand ca miercuri să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, mai precizeaza Tribunalul Sibiu.

Potrivit anchetatorilor, chiar agresorul este cel care a chemat ambulanța și Poliția, după ce femeia nu a mai rezistat ranilor provocate de pumni. Se pare ca certurile intre cei doi erau frecvente și ca femeia fusese puternic batută și cu o zi înainte.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.