Sute de polițiști mobilizați în zonele turistice ale Sibiului

Știri de Sibiu, 15.08.2018

Peste 700 de polițiști sibieni au fost mobilizați pentru minivacanța de Sf. Maria, zilnic aproximativ 140 de oameni ai legii fiind în zonele turistice și aglomerate din județ, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În perioada 15 – 19 august a.c., zilnic, se vor afla la datorie peste 140 de poliţişti de la ordine publică, de la rutieră, de la transporturi, precum și de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase. Cei 140 de poliţişti vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare„, anunță IPJ Sibiu.

Dat fiind specificul sărbătorii, se va acorda o atenție mai mare zonelor unde sunt biserici deschise slujbelor și celor care atrag un număr mare de turisti.

”Efectivele poliţiei rutiere vor fi prezente pe principalele artere din zonele turistice, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, în apropierea marilor complexe comerciale în vederea prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizării traficului rutier, precum și în vederea combaterii excesului de viteză şi a conducerii sub influența alcoolului”, anunta IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.