Tragedie de Sf. Maria: Femeie căzută de la etaj în cartierul Vasile Aaron

Știri de Sibiu, 15.08.2018

O femeie în varsta de 67 de ani a decedat miercuri dimineață după ce a căzut în gol dintr-un bloc tur din cartierul sibian Vasile Aaron, potrivit Poliției Sibiu.

Accidentul s-a produs pe strada Negoveanu, Nr.5, iar femeia a decedat pe loc, potrivit Ambulanței Sibiu care a fost chemată în ajutor.

Poliția Sibiu informează că femeia ar fi cazut de la etajul 8 al blocului tur, urmând să fie stabilite împrejurările în care s-a produs tragedia.

”Poliția a deschis dosar penal privind savarsirea infracțiunii de ucidere din culpa urmand a se stabili toate circumstantele producerii evenimentului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Surse medicale spun că femeia nu a mai putut fi salvată, în urma impactului violent pe care l-a suferit.Se pare că femeia ar fi suferit de depresie în ultima perioada, fiind posibil ca gestul de azi să fie unui intenționat.

În urma cu o lună, tot în cartierul Vasile Aaron, o alta femeie în vârstă de 61 și-a pierdut viața marți după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc situat pe stada Semaforului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.