Beza: Suntem cu inima rănită după ultimele meciuri;Vom face un meci bun cu Voluntariul!

Știri de Sibiu, 17.08.2018

Fotbaliștii FC Hermannstadt sunt cu ”inima rănită” după ultimele două meciuri din campionat, însă speră să acumuleze toate cele trei puncte în meciul de luni cu FC Voluntari, potrivit antrenorului secund Eugen Beza.

După eșecul de la Chiajna (2-0) fotbaliștii sibieni întâlnesc luni, 20 august, pe stadionul Stadionul Trans-Sil” din Tg. Mureș, echipa FC Voluntari, meci contând pentru etapa a V-a a Ligii 1.

”Este un meci foarte important pentru noi. Venim după o înfrângere nemeritată (n.a. 2-0 cu Concordia, la Chiajna), zic eu, dar nu avem ce face, trebuiesă o acceptăm. Am trecut pesteea! Vom încerca luni (n.a. 20 august) să obținem a doua victorie din acest campionat. (…) Voluntariul e în ”foame” de puncte. Ilfovenii practică un joc ofensiv, pe stilullui Daniel Oprița. Pe de altă parte, și noi suntem cu inima rănită după ultimele două meciuri, chiar dacă ne-am prezentat bine de fiecare dată. Doar la capitolul golurilor marcate am stat mai prost. Va fi un joc echilibrat, un joc dificil. Noi, cei din staff, îi simțim pebăieți, am lucre tfoartemult la latura emoțională, le-am dat încredere… Cred că vom face un meci bun și vom obține toate cele 3 puncte”, a declarat secundul sibian în conferința de presă susținută înainte de meciul de luni.

 

Antrenorul echipei sibiene a adăugat că singurul jucător aflat înpericol de a rata meciul cu FC Voluntari e Biel Company, ibericul acuzând probleme de ordin medical.

După 4 etape, FC Hermannstadt are 4 puncteșiocupălocul 11 înclasamentulLigii 1, învremece FC Voluntari, cu un singurpuncte, e peultimul loc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.