Sibiancă cercetată penal pentru că și-a ascuns copilul la graniță

Știri de Sibiu, 18.08.2018

O sibiancă în vârstă de 30 de ani este cercetată penal pentru că a vrut să treacă ilegal granița cu un copil mic. Femeia a fost prinsă în într-un microbuz încercând să treacă granița spre Polonia cu copilul ascuns sub o pătură.

Copilul în vârstă de 5 ani a fost găsit de polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, ascuns de mamă sub bancheta unui microbuz, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

”Din primele verificări, s-a constatat faptul că minorul este fiul pasagerei. La cercetări aceasta a declarat că intenţiona să ajungă cu băiatul în Polonia, unde a menţionat că are un loc de muncă, dar că nu avea documente de călătorie pentru acesta fapt pentru care l-a ascuns sub banchetă pentru a încerca sa iasă cu el din ţară”, se menționează în comunicat.

În urma constatării intenției de scoatere a copilului ilegal din țară, atat șoferul microbuzului cat si mama au fost blocați la frontieră și acum sunt cercetati pentru infracţiunea de ”participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.