Pelici despre meciul cu Gaz Metan: Două echipe care vor juca pentru suporteri și orașele lor

Știri de Sibiu, 30.08.2018

Partida de sâmbătă dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, programată pe stadionul din Tg. Mureș, va fi o întâlnire interesantă, în cadrul căreia jucătorii ambelor echipe vor juca atât pentru suporteri, cât și pentru locuitorii orașelor din care provin, spune Alexandru Pelici.

”Ne aflăm în fața unui joc care are o importanță aparte, pe lânga punctele puse în joc este și un derby al județului Sibiu. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună și ne dorim să câștigăm”, a declarat Pelici.

Tehnicianul Sibiului este de părere că rivalitatea dintre cele două cubluri, legată de refuzul Mediașului de-a găzdui meciurile FC Hermannstadt până la finalizarea lucrărilor de la stadion, nu ar trebui să influențeze prestația jucătorilor.

”Pe mine, ca antrenor, și pe jucatori nu trebuie să ne enerveze sau să ne abiționeze. Este un joc și respectăm asta. Este un derby al județului. Stim ce reprezintă acest lucru pentru suporterii nostri, la fel cum probabil, și cei de la Gaz Metan știu ce reprezintă pentru suporterii lor. Se vor întâlni două echipe care vor juca și pentru suporteri și pentru locuitorii orașelor din care provin. (…) Sperăm să facem un joc bun și sa castigăm punctele puse în joc. (…) Nu este vina noastră”, a precizat Pelici, întrebat fiind în conferință de presă dacă Sibiul va fi mai ambiționat în jocul cu Mediașul.

 

Derby-ul Sibiului, dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 16:00. la Tg. Mureș, contând pentru etapa a VII-a a Ligii 1.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.