Let’s Do It, mobilizare pentru curățarea zonei Bâlea Lac și Transfăgărășan

Știri de Sibiu, 13.09.2018

Consiliul Județean Sibiu se implică sâmbătă, 15 septembrie, în campania ”Let’s Do It Romania” pentru curățarea rezervației Bâlea Lac și Transfăgărășan, la  care sunt asteptati să se alăture cât mai mulți adepți.

Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Județean Sibiu, echipa condusă de președinta Daniela Cîmpean va participa anul acesta la acțiunea de curățenie.

Scopul campaniei este de-a atrage atenția turiștilor să păstreze curate zone naturale , iar sibienii care vor să se alăture echipei CJ sâmbătă, 15 septembrie, sunt așteptați la Baza Salvamont de la Bâlea Lac la ora 10.00.

„În oglinda lacului glaciar de la Bâlea vrem să ne putem uita cu mândrie și să vedem crestele curate ale munților, nu gunoaie! Vrem ca fiecare vizitator să trateze Rezervația Bâlea Lac cu respect. Iar noi sibienii, să o tratăm ca pe o carte de vizită colectivă, o oglindă care spune totul despre mândria noastră locală”, spune Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Prin această acțiune, Consiliul Județean Sibiu se alăturăcampaniei Let’s Do It, Romania, împreună cu Asociația Județeană de Turism Sibiu, ADI ECO, Salvamont, Societatea de Drumuri și Poduri din subordinea Consiliului Județean Sibiu, Primăria Cîrțișoara și SOMA.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.